Ranking z fotkami
http://ranking.lubon.info
ranking z fotkami i niedługo bedzie wiecej Narazie sie dłużej wczytuje ale niedługo zostanie to poprawione
PS jak chcecie fotki przesyłać to prosiłbym z imieniem i nazwiskiem a najlepiej z pozycją w ranku naadres marcin@lubon.info
ranking z fotkami i niedługo bedzie wiecej Narazie sie dłużej wczytuje ale niedługo zostanie to poprawione
PS jak chcecie fotki przesyłać to prosiłbym z imieniem i nazwiskiem a najlepiej z pozycją w ranku naadres marcin@lubon.info
Ostatnio zmieniony czw gru 11, 2008 3:43 pm przez mela, łącznie zmieniany 1 raz.
noooo powiem Ci że jestem pod wrażeniem... już kiedyś były podjęte próby stworzenia ranq ze zdjęciami, ale po raz pierwszy ktoś podszedł sumiennie do sprawy 
Bardzo mi zaimponowałeś
a ja zawsze doceniam zapał i inwencję.
Postaram Ci się wrzucić obrobione fotki graczy SKPS... nie wiem czy nazwa pliku zgodna z kodem to dobry pomysł bo o ile wiem to zmieniają się kody graczy (a przynajmniej zmieniały się).
Ale nazwe wg tego jak Ty masz.
Pozdro

Bardzo mi zaimponowałeś

Postaram Ci się wrzucić obrobione fotki graczy SKPS... nie wiem czy nazwa pliku zgodna z kodem to dobry pomysł bo o ile wiem to zmieniają się kody graczy (a przynajmniej zmieniały się).
Ale nazwe wg tego jak Ty masz.
Pozdro

no pain, no gain...
fotki nazywaj najlepiej jak ja mam póxniej to nie bedzie ważne jak dostanie nowy kodtrampo napisał/a:
Postaram Ci się wrzucić obrobione fotki graczy SKPS... nie wiem czy nazwa pliku zgodna z kodem to dobry pomysł bo o ile wiem to zmieniają się kody graczy (a przynajmniej zmieniały się)
Ostatnio zmieniony pt gru 12, 2008 1:47 am przez mela, łącznie zmieniany 1 raz.
fotek 120 
szczególnie ze dużo osób z imienia i nazwiska nie znam
a jak znam to żadnych fotek nie znalazłem
jeszcze bym potrzebował loga ośrodków
czekam na wasze fotki

szczególnie ze dużo osób z imienia i nazwiska nie znam

a jak znam to żadnych fotek nie znalazłem

jeszcze bym potrzebował loga ośrodków

czekam na wasze fotki

Ostatnio zmieniony pt gru 12, 2008 1:48 am przez mela, łącznie zmieniany 1 raz.
dzieki staszek i borys za fotki graczy
jest już 235 fotek
PS. Może pomożecie pierwszą setke pouzupełniać. Brakuje ( 8 osób ) :
Maciej Podgórski
Jarosław Oreszuk
Paweł Madej
Jakub Krzysiak
Marek Przypis
Damian Kowalonek
Mateusz Malinowski
£ukasz Donocik
jest już 235 fotek
PS. Może pomożecie pierwszą setke pouzupełniać. Brakuje ( 8 osób ) :
Maciej Podgórski
Jarosław Oreszuk
Paweł Madej
Jakub Krzysiak
Marek Przypis
Damian Kowalonek
Mateusz Malinowski
£ukasz Donocik
Ostatnio zmieniony śr gru 17, 2008 10:57 pm przez mela, łącznie zmieniany 1 raz.
wprowadziłem że mozna samemu dodawac zdjęcia do osób które nie mają fotek (po przejrzeniu fotek je umieszcze) na fotkach jakby ktoś dodawał to prosze zeby były tylko te osoby które sie dodaje żebym nie miał dylematów kto jest kto 
fotek 245

fotek 245
Ostatnio zmieniony czw gru 18, 2008 1:32 pm przez mela, łącznie zmieniany 1 raz.