nike spiridon

ODPOWIEDZ
Marcia Bart
Posty: 3
Rejestracja: pt sty 25, 2019 2:45 am

nike spiridon

Post autor: Marcia Bart » pt sty 25, 2019 2:59 am

ÿþDen tidlige kigger på kommende farveveje i Nike Ar VaporMax nike spiridon fortsætter som i dag giver vi dig et kig på et par, der har en iriserende Swoosh. Denne fremtidige farvelægning i den populære VaporMax er mørk grå i hele Flyknit-øvre med sort på mudderet, Flywire, og signatur fuld længde Air Max enhed. Standout-funktionen fra denne VaporMax er uden tvivl den irriterende Swoosh, der er anbragt på sidepanelerne, som giver en flurry af farver, når den rammes af lyset. Ingen frigivelsesoplysninger er til rådighed endnu for denne Nike Air VaporMax med en iriserende Swoosh, men hold øje med detaljerne.

Efter at have slettet i Mint Foam og Prism Pink Colorways sidste uge, har den helt nye Nike LeBron 14 Low lige slået ud i en ny palle, der er ideel til sommeren. Denne nye LeBron 14 Low har en vævet øvre med meshdetaljer placeret på hæl og forstærket tå. Hele øvre er blevet lavet i Light Bone, hvilket nike roshe run resulterer i, at skoen får et tonalt udseende. Flywire kabler er også blevet tilføjet for fleksibel understøttelse og en behagelig, indesluttet føler. Afslutning af ting nedenunder er en sekskantet Nike Zoom Air-enhed, der leverer meget lydhørende dæmpning for at blødgøre hårde landinger. Du kan købe Nike LeBron 14 Low Light Bone direkte nike air max 90 fra nike nu til $ 150.

Lige udgivet i taupe grå, får kvinderne Nike Internationalist et andet tonaltema til sommer i form af denne olivenlignende mørke stuk finish. Med en premium blandet øvre åndbar mesh til sine underlag og matchende ruskind overlejringer, er skoen også detaljeret med læder accenter placeret på swooshes på tværs af siderne og branding på hælen fanen. En hvid mellemsål og tyggegummi ydersål fuldender udseendet helt. Se efter denne kvinders farvevej fra Nike Internationalist på udvalgte Nike butikker og online i dag. Sørg for at besøge vores Nike Air Foamposite One Aubergine 2017 hub side nu for skoens seneste udgivelsesinfo og nike sneakers opdateringer og billeder.

Vi ved, at den 4. juli ferie er kommet og gået, men det betyder ikke, at vi skal holde på med røde, hvide blå sneakers, især når de bliver så friske som dette par Air Force 1. Dette Nike Air Force 1 Low funktioner rød på tåen, hvid på midterfoden og blå på ankel / hæl for at USA ser ud. Skoen består af læder på hovedparten af øvre med en holdbar tekstillanding på ankel / hælområdet. Yderligere detaljer inkluderer en rød Swoosh på sidepanelerne, hvide snørebånd, guld branding på branding på hælen, tungen og mini Swoosh ved tåen og en hvid mellemsål og ydersål. Du kan købe dette patriotiske par Air Force 1s på vælg Nike-konti nu for $ 100.

Hvis Nike Sock Dart's lette Cobblestone colorway bare ikke er din ting, så er der en farvelægning på den modsatte side af spektret, der kan appellere til dig. Størstedelen af denne Nike Sock Dart kommer dækket af mørkegrå i hele tekstilnet øvre med sort, der rammer den justerbare midfootremme, inderside, hæl, tåhætte og lædertungeudtrækfligen. Kontrasterende hvide bliver så placeret ned under midsolen og Swoosh branding. En sort gummi ydersål kapper af udseendet på dette let at bære Sock Dart, der kan købes nu hos udvalgte nike shoes Nike-forhandlere til en detailpris på $ 140.

Som du måske allerede ved nu, vil Nike Flyknit Trainer vende tilbage i år, som vi allerede har set 2017 NBA Champions Draymond Green og Kevin Durant iført et par forskellige farvebaner. I dag får vi et kig på et andet par, der vil udgives senere i år med denne Cirrus Blue farvevej. Denne Flyknit Trainer har en fuld Flyknit-øvre lavet i en kombination af lyseblå og sort sammen med en hvid mellomsåle. Der er ingen nøjagtig udgivelsesdato endnu for Nike Flyknit Trainer Cirrus Obrazek Blue endnu, men hold dig opdateret til Kicks On Fire.

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość