adidas neo

Tutaj omawiamy wszelkie kwestie dotyczące Futbolu Stołowego
ODPOWIEDZ
Andrea Gus
Posty: 3
Rejestracja: wt mar 12, 2019 7:19 am

adidas neo

Post autor: Andrea Gus » wt mar 12, 2019 7:36 am

Ny farvevarsel! Adidas Ultra Boost Uncaged faldt bare denne helt adidas nmd nye Tactile Red-smag, der dækker hele skoen i rød og burgundisk vibes. Interesseret? Lad os se nærmere. Adidas Ultra Boost Uncaged Tacticle Red leveres med en Primeknit vævet øvre lavet i en blanding af røde og burgundiske nuancer. Selv snøre og hæl tæller rocker de samme tonal nuancer for at give sko en monokromatisk finish. Nedenfor finder du en White Boost mellemsål, og hvad der synes at være en sort gummi ydersål for at færdiggøre skoens hovedfunktioner. Hvem graver denne farveway? Hvis du søger at købe et par, kan du finde disse hos udvalgte forhandlere i dag til detailsalgsprisen på $ 180.

adidas Basketball er i øjeblikket vært for deres LVL3 event i Las Vegas (vi er der, sørg for at følge vores Kicksonfire IG historie for at se billeder / video af arrangementet), så hvad bedre tid at droppe den helt nye adidas SM Crazy Explosive Primeknit Vegas. Denne Las Vegas farvevej af modellen har en flerfarvet gulvtæppet-inspireret Primeknit-øvre komplimenteret af Gold accenterne hele vejen igennem. Nedenfor finder du en Maroon mellemsål, der sker adidas sko ved at indkapslere White Boost tech. Den bedste del af sko er uden tvivl den gennemskinnelige ydersål, der huser to dronninger fra at spille kort for at hjælpe med at give den sko, der Las Vegas vibe. Ganske dope, ikke? Skoen faldt i dag (den er nu udsolgt) hos adidas for $ 160. Hvem var heldig nok til at få et adidas ultra boost par?

Nogle få forhandlere laver allerede adidas Y-3 Pure Boost i sin nyeste farvevej i sort og hvid denne sommer. Den oreo-lignende øvre har simpelthen en kombination af sort og hvid på tværs af mesh / strikket øvre med sorte accenter set på de tre striber, hæl coutner, tåhætte, foring og ydersål. Y-3 branding er placeret på tungen og siderne, mens en traditionel hvid Boost mellemsål og sort ydersål kompletterer det stilfulde look helt. Se efter adidas Y-3 Pure Boost Oreo hos udvalgte adidas butikker og online i dag. Sørg for at klikke og bogmærke vores Nike Air Foamposite One Aubergine 2017 hub side nu for skoens seneste udgivelsesinfo og opdateringer og billeder. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste i sneakernyheder.

Adidas adidas nmd r1 Swift Run er en af de tre striber nyeste silhuetter denne sæson, og det er alsidigt kerne sort temahvide, der er perfekt til daglig brug. Skoen er inspireret af 1980'ers løbende modeller i adidas arkivet, og den har et moderne look med en fuld primeknit øvre og flerfarvet garnbroderi, der ses på tåboksen og hælen. En matchende formet EVA mellemsål og sort ydersål fuldender det slanke udseende helt. Se efter denne nye adidas Swift Run Core Black hos udvalgte adidas butikker og online den 27. juli. Sørg for at klikke og bogmærke vores Nike Air Foamposite One Aubergine 2017 hub side nu for skoens seneste udgivelsesinfo og opdateringer og billeder. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste i sneakernyheder.

Nu i gang, her er et godt kig på den nyligt udgivne? Na-kel Smith x Fucking Awesome x adidas 3ST.002. Denne Collab ser adidas Skateboarding og Na-Kel Smith link sammen med Fucking Awesome for at skabe en ny iteration af 3ST-modellen. The? Na-kel Smith x Fucking Awesome x adidas 3ST.002 er en midtop sneaker med et lakløst design. Den har en tonal hvid øvre konstrueret af læder og mesh. Detaljer om skoen omfatter perforeret tå, et torsionssystem på mellemsålen og en kølig isblå gummisål. Selvom skoens design har lidt af et stilfuldt blik på det, anses skoen stadig for en skøjtesko.? Fucking Awesome branding på indlægssålerne og ryghælen er også i spil. Prissat ved $ 110, hent den Na-kel Smith x Fucking Awesome x adidas 3ST.002 fra udvalgte forhandlere i dag.

Denne SNS x adidas EQT-kurv ADV indgår i EQT Support Mid ADV-silhuetten, der er en adidas neo del af en samarbejdspakke, hvor Sverige er Sneakersnstuff og Three Stripes. Ligesom EQT Support har denne iteration af EQT Basket ADV en neutral farvelægning af neutralt brun og lysebrun på tværs af den strikkede overdel, så detaljeret med popper af lilla på tåboksafsnittet og branding på tungen. En hvid gummisål med tre strimmel mærkning på siderne fuldender designet helt. Retailing for $ 120, se efter denne SNS x adidas EQT Basket ADV på udvalgte adidas butikker og online den 28. marts. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste Obrazek i sneakernyheder, udgivelsesdatoer og hvor du kan købe dine yndlingsskud.

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości