adidas gazelle super

ODPOWIEDZ
igcyavpr
Posty: 3
Rejestracja: pt sie 16, 2019 7:09 am

adidas gazelle super

Post autor: igcyavpr » pt sie 16, 2019 7:26 am

Obrazek
adidas sko dame hvid adidas Originals fejrer tilbagevenden af ​​den ikoniske Gazelle ved at samarbejde med kunstneren Doug Abraham, der har remixet - på lærred - det vintage kampagnefotografi fra 1993 af supermodellen Kate Moss iført de legendariske sneakers.

adidas sko mænd sort Adidas Gazelle Super er en velbygget gentagelse af en populær afslappet træner i slutningen af ​​1980'erne. Den seneste version tilgængelig i blå og rød ruskind øvre og senere i premium læderoverdel i sort og hvid farver tiltrækker fortsat loyale fans af det tyske brand og den retro vibe, som skoen bringer til ens egen stil.

adidas sko 2019 grøn Adidas Originals Gazelle er uden tvivl en af ​​de mest ikoniske sneakers lavet af de tre striber, den har en lang historie, der går tilbage til 60'erne. Den enkle opbygning, branding og form har gjort, at sneakeren er elsket af mange med evnen til at gøre skoen til det sidste touch af ethvert tøj.

adidas gazelle super Gazellen er blevet forestillet sig gennem årene med en række subtile ændringer i dens profil og form, der holder den frisk. Den seneste genudgave fra adidas Originals ser mærket vende tilbage tæt på stilens slanke begyndelse. Adidas Originals bekræfter deres placering på toppen af ​​streetwear-tronen denne sæson, når de frigiver et dopeudvalg af farver til mænd og kvinder i Gazelle.

http://www.skonmd.com/

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości