Adidas Stan Smith Raf Simons Cream

Ogłoszenia dotyczące handlu stołami i akcesoriami piłkarzykowymi
ODPOWIEDZ
d2k6kijg
Posty: 3
Rejestracja: pn lip 13, 2020 6:12 am

Adidas Stan Smith Raf Simons Cream

Post autor: d2k6kijg » pn lip 13, 2020 6:30 am

Obrazek


Den klassiska Adidas Skor Grå silhuetten börjar med en svart jacquard (stickad) konstruktion på den övre i svart som sedan överläggs med en färgglad kinesisk grafik / tryck som innehåller drakar i guld, blått och rött. Mer svart på snören, innerfodret och gummisulsenheten slår ihop denna adidas Stan Smith som kommer att göra sitt sätt att välja återförsäljare snart.


De tonala överdelarna på Adidas Skor Herr är konstruerade av slät läder och har perforeringar som uttrycker Three Stripes-varumärke på mittfoten. Ytterligare varumärke kommer i form av logotypfrimärken på tungan och tryckta inläggssulor. Lyftning av skorna är matchande enda enheter komplett med adidas märkesvaror och tonalsöm.


På sidosidan hittar du blått, medan Nya Adidas Skor 2020 är täckt av rosa. På hälen har adidas Originals använt gult och en blandning av blått och rosa för att markera trefoil-logotypen. Avrundning av spektrumet av färger som erbjuds är en guldtonad folie Stan Smith-logotyp på tungan. Alla paneler är färdiga med vita ränder som går igenom färgerna.


Detta erbjudande av Adidas Stan Smith Raf Simons Cream kommer täckt i en blandning av blå, rosa och gula seersuckerränder med vitt slät läder framtill. Guld märkta tungor, regnbågefärgade klackar på toppen av en solid vit gummisula kompletterar designen.


https://www.rea-skor.com/

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość