adidas yeezy

Ogłoszenia dotyczące handlu stołami i akcesoriami piłkarzykowymi
ODPOWIEDZ
AlvinHarte
Posty: 3
Rejestracja: śr lip 22, 2020 5:56 am

adidas yeezy

Post autor: AlvinHarte » śr lip 22, 2020 6:55 am

Holdet ved adidas basketball fortsætter med at snurre adidas tubular shadow historien om Derrick Rose 'eventuel tilbagevenden til NBA, dette seneste klip, der berører hans motiver og mål. Det ser ud til, at selv i en ung alder satte Rose sig i tankerne om, hvad han havde brug for gennem sit spil, idet han nævnte ønsket om at bringe sin familie i en bedre situation med sine talenter. Det har han bestemt gjort, med det næste mål at være et NBA-mesterskab, noget inden for rækkevidde for Chicago Bulls, når de først får deres stjerne tilbage. Klik igennem for at se den nyeste adidas Basketball: The Return of D Rose-episoden, og lad os vide, hvad du synes i kommentarerne. Den tredje rate af den banebrydende "The Return of D-Rose" -dokumentarserie er lige faldet i dag, og i dette to -og et halvt minut lang video, Derrick taler om fokus, og hvor vigtigt det er at holde ham på toppen af sit spil, mens han ikke er i stand til rent faktisk at spille. Rose understreger, hvor hårdt det har været at simpelthen ikke spille basketball, da han minder om, at hans barndom og ungdomsår var helt centreret omkring spillet. Sneaker News fik en førstehåndsoplevelse af, hvordan Rose tager spillet alvorligt, da han brød sammen i tårer, mens han så igen Episode 1 af sin dokumentar under adidas Rose 3-lanceringseventet. Hele videoen er nedenfor, og stol på os - det er værd at adidas handball spezial se på.

Rose beskrev rejsen som øjenåbning, hvor hans rejser hjalp ham med at se, hvor langt hans legende var rejst. På trods af den kaos, der fulgte med hans tilstedeværelse, beskrev adidas 'Lawrence Norman tiden i transit som følelse af noget som en familievejstur. Brenda kører showet sagde Norman og henviser til Ms Rose, der længe har spillet et anker for NBA-stjernen. Selv hans brødre rejste til Europa og Asien med Derrick og adidas Basketball-gruppen, familiens affære karakter adidas iniki af de ture, der tjener som en påmindelse om den værdi, Derrick lægger på hans hjemby og de der, der rejste ham. Det er her, at denne dualitet vender tilbage igen: Derrick Rose, den internationale basketballstjerne, Chicago-sønnen, der er i stand til at bringe Bulls tilbage til herligheden i Jordan-tiden mod Derrick Rose, den ydmyge, stille sjæl, der bare vil gøre sin familie stolt. På en eller anden måde formår Rose at spille begge sider, en handling, der har Norman overbevist om, at han kan blive "den største figur inden for global sport". Returen er indstillet til at være den seneste test i hans vej mod den titel.

Three Stripes bringer disse samme fem tilbage til en ny runde, og denne gang lever de op til divisionens underforståede samarbejde og yderligere multiplicerer i processen. adidas Consortiums 'Your Story' -samling inkluderer nu mindst otte par, da Kara Messinas leopard Pro Shell kontrasterer DJ Muro's Gucci-lean, Viktor Tell's Matchplay hæver bar Jim Thompson-sæt adidas pure boost og Shaniqua Jarvis viser citat, hvordan man ikke kun gør striberne på en ZX 500 alle blå. Se det andet dråbs første tre par såvel som nye skud af et par par, vi forhåndsvisning af i går, lad os vide, hvad der er din favorit, og hold dig sammen med Sneaker News for opdateringer til denne pakke, vi forventer i butikkerne inden for de næste par uger. via Sneaker Freaker

Den latinske udtryk 'Tabula Rasa' oversættes til 'tom skifer', en påmindelse om en tid, hvor romerne noterede sig voksskifer og slette dem ved at smelte overfladen tilbage til sin uberørte tilstand. Det er temmelig meget, hvad adidas Originals laver med Consortium-undermærket efter at have kastet den i tændingen ikke alt for længe efter den sindssyge aZX-samling, og Three Stripes har anvendt begrebet fornyelse til sin relancering. Adidas Consortium 'Tabula Rasa' pakke tilbyder hvid-out tager på fem af de lidt mindre kendte vintage-siloer, hvert par af BC lowtop, Decade Hi, Match Play banesko, Pro Shell og ZX 500 Runners og anvender premium sne-drevet ruskind og nubuck til deres klassiske linjer. Klik igennem for at se adidas Originals designteam forklare, hvordan denne pakke blev til, og kig derefter efter dem hos udvalgte forhandlere som SNS.

I dag annoncerer adidas et partnerskab med flere lag med Beyoncé. Denne nyfundne union med den stjerne, der altid er, inkluderer en signaturlinie af fodtøj og beklædning samt genlanceringen af Ivy Park, sangerens athleisure-linje, der oprindeligt debuterede i 2016. Ud over at frigive en samling af produkter, vil Beyoncé forkæmper også idealerne om at inspirere og styrke den næste generation af skabere, skabe positive forandringer i verden gennem sport og identificere nye forretningsmuligheder.Beyoncé har trods sin status som en af de mest attraktive berømtheder i næsten to årtier aldrig virkelig havde en stor skoaftale med et sportstøjmærke. Den forestående udgivelse af den første sneaker som en del af dette samarbejde med adidas vil være hendes første skridt ind i verden af sneakers, hvilket får os til at undre os - kunne Beyonce skabe en kvindelig linje så kraftig som adidas Yeezy?

Er adidas BOOST-linien, som vi nogensinde vil se, givet samarbejdsbehandlingen? Vi ville være lidt overrasket, hvis det skete i betragtning af, hvordan adidas normalt kan lide at holde deres præstationer og livsstilskategorier adidas yeezy adskilt, men det ville bestemt hjælpe modellen med sneakerheadsættet. At forestille sig en sådan sko er adidas mand C2 Customs, som lånte Bape-mønstre via adidas ZX 8000 i samme ånd til dette vanvittige stykke. Godkender du resultaterne? Fortæl os det i kommentarerne, når du har tjekket resten af BOOST Bape-fotos efter pausen. Siden først introduktionen til markedet i 2013 er adidas BOOST-skum blevet en af de mest populære og genkendelige polstringsteknologier på markedet, elskede for dets se lige så meget ud som det er for dens Obrazek højtydende komfort på silhuetter som Ultra Boost og NMD R1.

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość